Homepage.

Binnenschilderwerk.

Buitenschilderwerk .

Contact.

Sterk in binnenschilderwerk.

Sauzen en behangen.

De tijd voor binnenschilderwerk is de winterperiode. Bij uitstek dé periode om uw interieur een facelift te geven. Schildersbedrijf Van der Veen doet dat op allerlei manieren. Door het sauzen van plafonds en/of wanden ziet uw kamer, douche of slaapkamer er alweer en een stuk frisser uit. Ook geeft een nieuw klassiek of modern behang, bijvoorbeeld glasvezel- of glasvliesbehang een heel andere uitstraling aan uw interieur. Wij plakken behang in alle soorten en maten. Wij behangen uw hele woning maar ook alleen de kinderkamer, de woonkamer of de logeerkamer. Op wanden die vaker gereinigd moeten worden plakken we vaak wasbaar behang of schuimvinyl.  

Ook muren met fotobehang.

Steeds vaker behangen we één wand van de woonkamer of slaapkamer met fotobehang. Het plakken van een fotowand vraagt specifieke vaardigheden voor het mooiste resultaat. Bij Schildersbedrijf van der Veen bent u aan het juiste adres.

Het schilderen van deuren, kozijnen en kasten.

Door het vele gebruik beschadigen deuren, kasten, radiatoren, ramen en kozijnen. Een schilderbeurt zorgt dan weer voor een aangenamer verblijf, en schoonmaken is een stuk gemakkelijker en aangenamer. Wilt u alleen de badkamer opnieuw strak in de verf of alleen de kinderkamer? Ook dat voeren we graag voor u uit.

Ons werkgebied.

Schildersbedrijf Van der Veen is gevestigd in Sint Annaparochie maar rekent heel Noordwest Friesland tot haar werkgebied. Regelmatig zijn we voor schilder- en behangklussen te vinden in Stiens, Gemeente Het Bildt, Dronrijp en Menaldum.

Onze werkwijze.

Zorgvuldigheid vinden wij belangrijk. In de voorbereiding én in de uitvoering. Wij zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum wordt beperkt zodat u uw woning zo normaal mogelijk kunt blijven gebruiken tijdens de opfrisbeurt.

Prijsvoorstel schilderwerk en behangklussen.

Wilt u een offerte voor het sauzen, schilderen of behangen van uw interieur? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken.

We geven u graag een indruk van onze mogelijkheden in schilderwerk, het sauzen en behangen van wanden en ander klein onderhoud.

Binnenschilderwerk

 

T  06-55862417    E   schildervanderveen@kpnmail.nl