Homepage.

Binnenschilderwerk.

Buitenschilderwerk .

Contact.

Vakkundig buitenschilderwerk

Goed schilderwerk van uw woning of bedrijfspand voorkomt dat u plotseling voor grote, onaangename kosten komt te staan. Goed buitenschilderwerk kost geld maar verrotte kozijnen of dakgoten kosten nog veel meer.

 

Aangezien hout in de openlucht continu blootgesteld wordt aan weer en wind zorgt het goed schilderen hiervan ervoor dat het hout droog blijft en beschermd is tegen de elementen. Schildersbedrijf Van der Veen heeft al vele woningen in Friesland tegen weer en wind beschermd. Met goede voorbehandeling, hoogwaardige materialen en vakkundige aanpak bieden wij hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

 

Schilderwerk naar wens

Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden van schilderwerk die het beste passen bij uw woonhuis of bedrijfsgebouw. Bijvoorbeeld vochtdoorlatende en afsluitende, dekkende en transparante verfsystemen. Ook periodiek onderhoud behoort tot de mogelijkheden.

Aan de hand van bijgaande foto's geven we u een indruk van recent door ons uitgevoerd buitenschilderwerk aan woningen in Sint Annaparochie en de rest van Noordwest Friesland.

Buitenschilderwerk

 

T  06-55862417    E   schildervanderveen@kpnmail.nl